Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1534084094:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 22902
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות | פורטל זהר הצפון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw_text_input] => Array
        (
            [0] => כרובית
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => כרובית
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות | מתכונים בכרמיאל
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => החגים מתקרבים וזה הזמן להרשים את האורחים. קבלו מתכון לכרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות, מנה מהממת למרכז השולחן שתגרוף מלא מחמאות
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 70
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2018-08-12
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 214
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות | מתכונים בכרמיאל
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => החגים מתקרבים וזה הזמן להרשים את האורחים. קבלו מתכון לכרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות, מנה מהממת למרכז השולחן שתגרוף מלא מחמאות
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => כרובית
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות | פורטל זהר הצפון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
כרובית ממולאת בבשר ברוטב עגבניות מאסטר שף צילום אפיק גברי 2018
צילום: אפיק גברי

כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות

שתפו

החגים מתקרבים וזה הזמן להרשים את האורחים. קבלו מתכון לכרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות, מנה מהממת למרכז השולחן שתגרוף מלא מחמאות. המתכון מוצע ע״י המותג מאסטר שף. 

חומרים ל-6 מנות:

1 כרובית גדולה

למלית:

חצי קילו בשר בקר טחון

1 בצל קצוץ דק דק

2 שיני שום קצוצות

½-1 פלפל צ׳ילי קצוץ

1 כף רסק עגבניות

½ כוס עגבניות חתוכות דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

מלח ופלפל שחור

לציפוי:

1 ביצה טרופה

½ כוס פירורי לחם

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 קופסאות עגבניות חתוכות דק

2 כפות רסק עגבניות

מלח ופלפל

מעט סוכר

2 גבעולי בזיליקום

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • מערבבים את חומרי המלית. שומרים במקרר.
  • חותכים את הגזע של הכרובית כדי לפנות מקום למילוי, ומקפידים להשאיר את הפרחים מחוברים.
  • מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח ומבשלים את הכרובית 10 דקות. מייבשים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מניחים אותה הפוך וממלאים את החלל הפנימי בתערובת הבשר. הופכים חזרה, כך שהכיפה תהיה למעלה.  מברישים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם..
  • אופים חצי שעה או עד שהבשר עשוי.
  • בינתיים מכינים רוטב עגבניות: מחממים סיר קטן עם שמן זית. מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים 10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לצלחת הגשה.
  • מניחים את הכרובית החמה על רוטב העגבניות ומגישים.

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *