Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1579615890:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 36632
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_elementor_controls_usage] => Array
        (
            [0] => a:0:{}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט - זהר הצפון | לחמניות באן אסיאתיות עם חזה עוף צרוב בטריאקי | היכנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל |
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => חזה עוף
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => לחמניות באן אסיאתיות עם חזה עוף צרוב בטריאקי | מתכון בכרמיאל
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 63
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 60
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2020-01-21
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 242
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 233
        )

)
לחמניות באן אסיאתיות עם חזה עוף צרוב בטריאקי. צילום שני הלוי (4) (Custom)
צילום: שני הלוי

לחמניות באן אסיאתיות עם חזה עוף צרוב בטריאקי

שתפו

מתכון משגע ללחמניות באן אסיאתיות עם חזה עוף צרוב בטריאקי, ממש כמו במסעדה אסייתית.

מרכיבים ל-10 מנות קטנות:

לחמניות:

250 גרם (2 כוסות פחות 3 כפות) קמח תופח

5 גרם (1/2 שקית) אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

5 גרם (1/2 כף) שמרים יבשים

10 גרם (1/2 כף) מלח

25 גרם (2 כפות) סוכר

1 כפית שמן

150 מ"ל (1/2 כוס + 2 כפות) מים פושרים

חזה עוף בטריאקי:

2-3 כפות שמן

2 חזה עוף שלם, חתוך ל-10 חתיכות

1/2 כוס מים

1 כפית קורנפלור

4 כפות סויה

3 כפות טריאקי

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

הגשה:

מלפפון, חתוך לפרוסות

עגבנייה, חתוכה לפרוסות

אופן הכנה:

  • מכינים את הבצק: שמים בערת מיקסר עם וו לישה את הקמח התופח, הסודה לשתייה, השמרים, המלח והסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את השמן והמים ולשים במהירות נמוכהבינונית כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, משמנים גם מלמעלה, מכסים ומתפיחים כשעהשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • יוצרים מהבצק 10 כדורים עם שטח פנים חלק. צובטים כדי להדק, מניחים על משטח עבודה ומגלגלים קצת. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות, או עד שהכדורים מכפילים את נפחם.
  • ממלאים סיר במים עד 3/4 גובה ומחממים אותם. מרפדים את כלי האידוי בריבועים קטנים של נייר אפייה כך שלא יאטמו לחלוטין את הכלי ויאפשרו מעבר של אדים.
  • מניחים בכל פעםכדורי בצק במרווחים גדולים, כדי שלא יגעו אחד בשני או בדפנות כלי האידוי.
  • מאדים כ-13 דקות, או עד שהלחמניות מוכנות וקפיציות למגע. מוציאים מכלי האידוי ומצננים לחלוטין.
  • מכינים את העוף: מחממים את השמן במחבת פסים וצורבים את העוף מכל הצדדים. בקערה מערבבים את המים, הקורנפלור והרטבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. יוצקים אותה למחבת עם העוף ומקפיצים עוד כדקה מכל הצדדים, עד שכל החתיכות מכוסות ברוטב.
  • מרכיבים את המנה: חותכים את הלחמניות באמצע כמעט עד הסוף ל-2 חלקים. מניחים על החלק התחתון כמה פרוסות מלפפון, פרוסת עגבנייה ומעל חתיכת עוף צרוב.
  • מגישים מיד.

באדיבות המותג מאסטר שף

כתבה מעניינת:

״מיהר״ לקופה? נהג רכב התנגש בסניף רמי לוי

שתפומאת גיל דובריש ״מיהר״ להשיג את כולם בדרך למבצעי החג? נהג בשנות ה-80 לחייו, תושב …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *