Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1534084155:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 22905
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => סלט פסטה מהיר להכנה | פורטל זהר הצפון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw_text_input] => Array
        (
            [0] => פסטה
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => פסטה
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% סלט פסטה מהיר להכנה | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => האורחים כבר בדרך ואתם רוצים להפתיע בסלט שיקשט את השולחן שלכם בלי הרבה מאמץ? המותג ברילה מציע מתכון לסלט פסטה חגיגי טעים ויפייפה.
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 71
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2018-08-12
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 230
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% סלט פסטה מהיר להכנה | מתכונים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => האורחים כבר בדרך ואתם רוצים להפתיע בסלט שיקשט את השולחן שלכם בלי הרבה מאמץ? המותג ברילה מציע מתכון לסלט פסטה חגיגי טעים ויפייפה.
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => פסטה
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => סלט פסטה מהיר להכנה | פורטל זהר הצפון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
סלט פסטה חגיגי מאת ברילה צילום אפיק גבאי 2018
צילום: אפיק גבאי

סלט פסטה מהיר להכנה

שתפו

האורחים כבר בדרך ואתם רוצים להפתיע בסלט שיקשט את השולחן שלכם בלי הרבה מאמץהמותג ברילה מציע מתכון לסלט פסטה חגיגי טעים ויפייפה.

מרכיבים:

חצי חבילת פסטה ברילה מסוג פרפלה

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

4  פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

200  גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ– 2-3 ס"מ

100  גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

100  גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות

2  גבעולי בצל ירוק קצוץ

2  כפות שמן זית

חצי כפית מלח

כפית פפריקה

לויניגרט:

4  כפות שמן זית

5  כפות חומץ בן יין

1  כף סילאן

1  שם שום כתושה

כפית חרדל דיז'ון

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית שטוחה מלח

לעיטור:

100  גרם פקאן קלוי

50  גרם חמוציות

הוראות הכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף , הפטריות המלח והפפריקה, מערבבים ומטגנים עד להשחמה של קוביות העוף, מסירים מהאש ומצננים.
מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הויניגרט.
מרכיבים את הסלט: הפסטה, הירקות הטריים , העוף והפטריות.
מוזגים את הרוטב ומערבבים.
מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות.

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *