Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1621958959:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 45651
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_elementor_controls_usage] => Array
        (
            [0] => a:0:{}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | ספגטי א-לה אוליו
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => ספגטי
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => ספגטי א-לה אוליו מתכון טבעוני | פסטה | ספגטי | מתכון טעים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מתכון טבעוני וטעים לספגטי א-לה אוליו שיעשה לכם חשק לקחת עוד ביס ועוד ביס...
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 45
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2021-05-25
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 123
        )

)
קפה ביגה ספגטי אל-לה אוליו צלם גליה אבירם
ספגטי אל-לה אוליו צלם גליה אבירם

ספגטי א-לה אוליו

שתפו

מתכון טבעוני וטעים לספגטי א-לה אוליו שיעשה לכם חשק לקחת עוד ביס ועוד ביס…

מצרכים:

180 גרם פסטה ספגטי

3 כפות שמן זית

4 סלייסים של פלפל צילי אדום

עגבניות מיובשות

בזיליקום

שום

ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)

זיתי קלמטה

פטרוזיליה

מלח ופלפללפי הטעם

אופן הכנה:

  • מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
  • פורסים 3 שיני שום
  • חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
  • מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
  • מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
  • מוסיפים 3-4 כפותמים
  • מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל  ומקפיצים יחד ומגישים.

ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

באדיבות רשת קפה ביגה

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *