Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1542792138:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 24648
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => ספינג׳ אלגנטי | פורטל זהר הצפון | מתכון לחנוכה
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => ספינג׳
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => ספינג׳ אלגנטי אוכל | חנוכה | מתכון לחנוכה
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => חנוכה הוא חג הטיגונים. מוטי אזולאי, שף מלון רימונים גלי כנרת מציע מתכון לסופגנייה הקלאסית עם טוויסט עכשווי - הספינג׳ המרוקאי האהוב בגירסה אלגנטית
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 64
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 428
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => ספינג׳ אלגנטי אוכל | חנוכה | מתכון לחנוכה
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => חנוכה הוא חג הטיגונים. מוטי אזולאי, שף מלון רימונים גלי כנרת מציע מתכון לסופגנייה הקלאסית עם טוויסט עכשווי - הספינג׳ המרוקאי האהוב בגירסה אלגנטית
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => ספינג׳
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => ספינג׳ אלגנטי | פורטל זהר הצפון | מתכון לחנוכה
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
ספינג׳ שף מוטי אזולאי צילום: פינטרסט 2018-11
צילום: פינטרסט

ספינג׳ אלגנטי

שתפו

חנוכה הוא חג הטיגונים. מוטי אזולאי, שף מלון רימונים גלי כנרת מציע מתכון לסופגנייה הקלאסית עם טוויסט עכשווי – הספינג׳ המרוקאי האהוב בגירסה אלגנטית בתוספת רטבים מיוחדים.

החומרים להכנת 30 יחידות:

1 קילו קמח

כף גדושה של שמרים

1 כוס סוכר

קורט מלח

שמן

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

להכניס את הקמח השמרים והמלח לקערת המיקסר

להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה להוסיף מים קרים ולהמשיך לערבל.

להמשיך להוסיף מים עד לקבלת בצק רך וגמיש. לכבות את המיקסר.

לכסות את קערת המיקסר עם הבצק ולתת לבצק לנוח לתפיחה במשך  30 עד 45 דקות

לשים על הגז סיר עם שמן עמוק ולחמם לחום בינוני עד גבוה

להרטיב את הידיים בשמן ליצור עיגול עם חור באמצע להכניס לשמן ולטגן.

להוציא עם כף מחוררת, לנער מהשמן מעל לסיר. לספוג את השמן עם נייר מגבת.

לסדר במגש ולפזר אבקת סוכר מעל או סוכר רגיל.

ניתן להכין כדורים קטנים ויפים ולשפד אותם על שיפוד עץ.

הצעת השף לשדרוג המנה: לטבול בציפוי סוכריות / דבש / דבש עם סוכר…שוקולד כיד המלך

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *