Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1632059554:25
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 25
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 47132
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2021-09-19
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | סתווי ובריא: לחם בננה מועשר בחלבון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => לחם בננה
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% סתווי ובריא: לחם בננה מועשר בחלבון
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => עם בוא הסתיו, קבלו מתכון בריאות ללחם בננה מועשר בחלבון שימלא את הבית בריחות אפייה משכרים ואת הלב בשמחה. מתאים כארוחה מזינה וטעימה וגם כקינוח בריא
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 46
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 169
        )

)
לחם בננה צילום אלעד ברנגה
לחם בננה. צילום אלעד ברנגה

סתווי ובריא: לחם בננה מועשר בחלבון

שתפו

מערכת פורטל זהר.נט

עם בוא הסתיו, קבלו מתכון בריאות ללחם בננה מועשר בחלבון שימלא את הבית בריחות אפייה משכרים ואת הלב בשמחה. מתאים כארוחה מזינה וטעימה וגם כקינוח בריא.

לחם בננה  (12 פרוסות)

  • תבנית אינגליש קייק רחבה

מרכיבים:

2 כפות מדידה אבקת חלבון

1 כף מדידה פורמולה 1 וניל כשר למהדרין

2 בננות בשלות

2 ביצים L

80 מ"ל מים

75 מ"ל שמן זית

75 מ"ל סירופ מייפל

225 גרם קמח מלא

1 כפית אבקת סודה לשתייה

½ כפית קינמון

תוספות: שברי אגוזי מלך

טיפ: ניתן להוסיף גם צימוקים

אופן הכנה:

  • בקערה למעוך עם מזלג את 2 הבננות. להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב.
  • להוסיף תוך כדי ערבוב : מים, שמן זית, סירופ מייפל. להניח בצד.
  • בקערה נפרדת להניח את הקמח המלא, אבקת הסודה לשתיה, אבקת החלבון, אבקת הפורמולה, הקינמון ולערבב הכול יחד.
  • לשפוך את בלילת הביצים לקערת האבקות ולערבב היטב.
  • להוסיף את שברי אגוזי המלך ולערבב.
  • למזוג לתבנית את התערובת ולהניחה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 30-40 דקות.
  • לצנן מעט ולאכול.

מוגש באדיבות הרבלייף

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *