Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1632310077:25
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 25
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 47152
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | רוסטביף סינטה עם רכז רימונים
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => רוסטביף
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% רוסטביף סינטה עם רכז רימונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מתכון חגיגי לשולחן הסוכה - רוסטביף סינטה עם רכז רימונים. כדאי להצטייד במד חום למדידת הנתח הצלוירכיבים:1.5 ק"ג נתח סינטה4 כפות שמן זית
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 54
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 275
        )

)

רוסטביף סינטה עם רכז רימונים

שתפו

מתכון חגיגי לשולחן הסוכהרוסטביף סינטה עם רכז רימונים. כדאי להצטייד במד חום למדידת הנתח הצלוי

רכיבים:

1.5 ק"ג נתח סינטה

4 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

חצי כוס רכז רימונים

1 כפית זרעי כוסברה

1 כפית זרעי חרדל

1 כפית זרעי שומר

1 כף עלי טימין

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.

3. מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מעבירים לתנור וצולים כ-40 דקות.

5. מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.

6. יש לכם מד חום? כשתמדדו במרכז הנתח 55 מעלות, מוציאים ומניחים ל-20 דקות לפני הפריסה.

7. פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.

מתכון: סבינה ולדמן | צילום: רונן מנגן | סגנון: אינה גוטמן|

באדיבות רשת טיב טעם

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *