החורף בעיצומו, ואין כמו ללגום שוקו חם מתחת לשמיכת הפוך עם ספר טוב או מול הטלוויזיה. אז הנה שוקו עם טוויסט למבוגרים בלבד. קבלו מתכון קל ונפלא לשוקו חם ומפנק עידון של ליקר קפה בוהם וחיזוק של ואן דאבל אספרסו, מאת המיקסולוג זיו מנור.
מרכיבים
1/4 כוס אבקת קקאו לא ממותקת
1 ליטר חלב
1 כוס שוקולד צ'יפס
1 כף תמצית וניל
60 מ"ל ליקר קפה בוהם
30 מ"ל ואן גוך דאבל אספרסו
קצפת
אופן ההכנה:
מרתיחים את אבקת הקקאו והחלב תוך כדי ערבוב, עד שנוצר שוקו
מוסיפים את השוקולד צ'יפס עד המסה ומביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
מוסיפים תמצית וניל, ליקר קפה בוהם ואת הואן גוך דאבל אספרסו.