מריה דומרק הדוגמנית ויוצאת האח הגדול, קטפה קמפיין שנסגר עוד בזמן שהותה בבית האח ובו היא חושפת לא מעט… מדובר על קמפיין ביוטי לחברת האיפור הבנלאומית גבריני קוסמטיקס הנמכרת בכ-85 מדינות …
קרא עוד »הזמנה למסיבת פיג'מות חורפית
מה יותר מפנק מפיג׳מה רכה ונעימה בימי החורף הקרים? רשת H&O השיקה קולקציה חורפית ומגוונת של פיג'מות וונזי חמימות ונעימות מבדי פליז מפנקים. הוונזי (Onesie) הוא אוברול פיג'מה שמגיע בגזרת Oversize, עשוי …
קרא עוד »המעילים שיחממו אתכן בחורף
לי קופר מציע לחורף 2019 מגוון דגמי מעילי נשים. קולקציית החורף כוללת מעילי פוך העשויים ניילון ומילוי סינטטי במגוון דגמים באורך מותן ובאורך ירך. בקולקציה ניתן למצוא מעילים עם כובעים שלובי פרווה מלאכותית, …
קרא עוד »חוגגים את בלאק פריידי
אתם מוכנים לבלאק פריידי שייערך ביום שישי ה-23 לנובמבר? רשת האופנה גולברי יוצאת במבצע: 50% הנחה על הקולקציה, בין היתר על שמלות, חצאיות, חולצות, מכנסיים ואוברולים ו-30% הנחה על מעילים, …
קרא עוד »המיליון של נטע אלחמיסטר
נטע אלחמיסטר תמשיך שנה נוספת כפרזנטורית וכפנים של המותג סקארה, תמורת מיליון שקל לשנה. במסגרת החוזה החדש, תשמש אלחימסטר כפנים של המותג בכל מערך התחומים בהן החברה פעילה: מוצרי איפור, …
קרא עוד »כמה תקבל שיר אלמליח עבור הקמפיין החדש?
הדוגמנית שיר אלמליח נבחרה זו עונה רביעית ברציפות כפרזנטורית של מותג הג'ינסים לי קופר. אלמליח תקבל 150 אלף ש״ח עבור קמפיין עונת סתיו-חורף 2018/19. הקמפיין בכיכובה של אלמליח יעלה באמצעות משרד הפרסום "לעומק התודעה", בתקציב …
קרא עוד »מה עושה שיר אלמליח עם ״בובה״?
מותג האופנה לי קופר, העלה קמפיין חדש בכיכובה של הדוגמנית שיר אלמליח, בתקציב של כ-3 מיליון שקלים. סלוגן הקמפיין "Winter is for couples" מציג זוגיות מזווית אחרת, בה אלמליח מנהלת מערכת …
קרא עוד »חיות בסרט ורוד
קמפיין המודעות העולמי לסרטן השד של קבוצת החברות אסתי לאודר יוצא לדרך גם השנה בכל העולם תחת הסיסמה "בואו ננצח את סרטן השד. אנו חזקים יותר יחד". בישראל, יזמה קבוצת …
קרא עוד »תכירו את המחליפה של רוסלנה רודינה
הדוגמנית הבינלאומית וכוכבת הרשת אלה איילון, נבחרה לשמש כפרזנטורית רשת SCOOP. איילון נבחרה להחליף את הפרזנטורית המיתולוגית רוסלנה רודינה, ששימשה בתפקיד בחמש העונות האחרונות. מי שיצטלם לצד איילון בקמפיין הוא הדוגמן …
קרא עוד »קולקציית בגדי הים של גלאמור: גם במידות גדולות
קולקציית בגדי הים של המותג Glamour, מבית אקספוז, לקיץ 2018, מאופיינת בקו נשי וקלאסי המחמיאה לגוף. הקולקציה מעוצבת תוך מתן דגש על הטרנדים החזקים, חיטוב הגוף ואיכות בלי פשרות תוך …
קרא עוד »