Array
(
    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 1
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 9402
        )

    [slide_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => סופגניה
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => סופגניה
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 80
        )

    [post_views_count] => Array
        (
            [0] => 1191
        )

    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1434617334:1
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 338
        )

    [essb_cached_image] => Array
        (
            [0] => https://zhk.wpengine.com/wp-content/uploads/2014/12/donate.jpg
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => סופגניה
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => סופגניה
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)

סופגניה או לא סופגניה?

שתפו

ריחות הסופגניות ממלאים את המרכולים והקונדיטוריות, מרגישים בכל פינה בעיר את חג. המחשבה על חנוכה מעוררת את מיצי הקיבה בלי שום אזהרה. לסופגניה מתוקה ועסיסית יש לפחת 800 קלוריות, ואם מספרים לכם אחרת תדרשו מסמך שיעיד על כך, ואם אין זה בסדר, רוצים לנחם אתכם!

השאלה שלי היום כמה פעילות נצטרף להוסיף על מנת לכפר על הנזק ואיך נפצה את הגוף על הנזק? בטוחה שאתם הקוראים יודעים ומבינים  בדיוק כמה קלוריות יש לכל סופגניה וסופגניה, אך אני לא בטוחה שאתם מודעים לנזק הפיזיולוגי שיש בסופגניה אחת. הקלוריות הן הבעיה הידועה והמדוברת, הבעיה הנוספת הפחות ידועה זה מה קורה לסופגניה לאחר שעברה את מחסום הקיבה. השילוב של בצק שמרים חם תפוח ומטוגן בשמן חם, יוצר תרכובת הרסנית של הגוף וקשה לו להתמודד.

אנחנו בבעיה, סופגניה או לא סופגניה?…

מתכון סופגניות בריאות: ארבע כוסות של קמח חיטה מלא ומנופה, כפית של קינמון טחון, חמישים גרם של שמרים טריים, כפית של גרד קליפת הלימון, חצי כוס חלב אורז או סויה בטמפרטורת החדר, כפית של גרד קליפת התפוז, כוס של מים פושרים, קורט של מלח, חצי כוס של שמן זית לא מזוכך ובכבישה קרה וכמה טיפות של צמח הסטיביה (בכמות הדומה לכוס אחת של סוכר).

להכנת ציפוי הסופגניות יש צורך במצרכים הבאים: חצי כוס של אבקת חרובים אורגנית, חצי כוס חליטה של עלי סטיביה, רבע כוס של גרגרי לציטין, חצי כוס של חלב סויה ורבע כוס של שמן קנולה בכבשה קרה.

אופן הכנת: תחילה, יש להמיס בקערה את השמרים עם מים וכף של סוכר הסטיביה עד לתסיסתם. אחר כך, יש לערבב בתוך קערה נפרדת את התבלינים, את שתי כוסות הקמח ואת גרידת הלימון והתפוז, ובקערה נוספת יש להמיס את המים, החלב, השמן והדבש. כעת יש להוסיף את התערובת של המצרכים היבשים לתערובת הנוזלים ולהתחיל לבחוש וללוש. להוסיף את יתרת הקמח והשמרים בהדרגה וללוש את העיסה היטב. ולהניח לשמרים לתפוח. יש לחמם את התנור לחום של 175 מעלות צלזיוס ולהכין במקביל תבנית המרופדת בנייר אפיה.

כעת יש לקמוץ כדורי בצק עגולים ולהניח בתוך תבנית האפייה, תוך יצירת מרחק מה בין הסופגניות. אפו את הסופגניות למשך עשרים דקות. לאחר עשרים דקות הסופגניות מוכנות וניתן לזגג אותם בציפוי רוטב החרובים. בתיאבון. עבורי אימת החג נעלמה. לחברותיי וילדיי אמליץ להוסיף עוד 2 אימונים במהלך  החג. חג שמח. שלכם באהבה סוזי.

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *