Array
(
    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 1
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 6124
        )

    [slide_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => סתיו ישראלי
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => סתיו ישראלי
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 82
        )

    [post_views_count] => Array
        (
            [0] => 1464
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 461
        )

    [essb_cached_image] => Array
        (
            [0] => https://zhk.wpengine.com/wp-content/uploads/2014/11/------------1.jpg
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => סתיו ישראלי
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => סתיו ישראלי
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
סתיו ישראלי
סתיו ישראלי

סתיו ישראלי

שתפו

Refreshing Italian dessert

המרכיבים:

60  מ"ל   ואן גוך דאבל אספרסו

80  מ"ל    ליקר קפה בוהם

20 מ"ל      ליקר אפטר

10 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה :

מוזגים את המרכיבים לתוך שייקר עם קרח

משקשקים היטב ומוזגים לכוס גבוהה בקישוט של קורנפלקס שוקולד

Refreshing Italian dessert

 

Cosmopolitan  liefmans

המצרכים:

250    מ"ל       Liefmans

40 מ"ל  וואן גוך רימונים

20 מ"ל מיץ רימונים

60 מ"ל סוואר

אופן ההכנה:

ממלאים את השייקר בקוביות קרח, מוזגים את הוודקה , המיץ רימונים  והסוואר משקשקים עד שלא שומעים את הקרח , מוזגים לכוס לפימנס על גבי קרח לכדאי חצי מגובהה הכוס  ומשלימים עם ה-  Lifmansעד סוף הכוס

 

 

The Deep Blue Sea

המרכיבים:

60  מ"ל   וודקה תיאו ג'בוטיקבה

80  מ"ל    איילנד מנגו

20 מ"ל      סאוור

אופן הכנה :

מוזגים את האיילנד והסאוור  לתוך כוס צרה וארוכה עם קרח ומערבבים היטב

ומציפים מעל עם הוודקה תיאו

The Deep Blue Sea

 

Brazilian Samba

המרכיבים:

60  מ"ל   ליקר לה בל סנדרין

איילנד גויאבה

10 מ"ל סאוור

אופן הכנה :

מוזגים את הליקר לכוס מרטיני מקוררת עם הסאוור וסוגרים עם האיילנד גויאבה

 

 

Italian Summer

המרכיבים:

60  מ"ל   וודקה תיאו עוגה

80  מ"ל   וודקה תיאו

20 מ"ל סאוור

ג'ומקס אננס

אופן הכנה :

מוזגים את הוודקות לתוך שייקר עם קרח

משקשקים היטב ומוזגים 3/4 מגובהה כוס היי בול וסוגרים עם הג'ומקס אננס

Italian Summer

 

End of Summer Celebration

המרכיבים:

30  מ"ל   וודקה תיאו תפוח

30  מ"ל   וודקה תיאו

10 מ"ל סאוור

ג'ומקס מנגו

ג'ומקס אפרסק

אופן הכנה :

מוזגים את הוודקות לתוך שייקר עם קרח

משקשקים היטב ןמוזגים 3/4 מגובהה כוס נמוכה וסוגרים עם הג'ומקס מנגו והאפרסק במידה שווה עד סוף גובהה הכוס

 

 

Full moon nights

המרכיבים:

30  מ"ל   ואן גוך אננס

10  מ"ל   ואן גוך בננה

10 מ"ל ואן גוך בלק שרי

גוארנה אנטארטיקה

לימונים חתוכים

אופן הכנה :

מוזגים את הוודקות לתוך כוס גבוהה עם לימונים חתוכים וסוגרים עם ה גוארנה אנטארטיקה

 

זיו מנור – מעביר מופעי תרבות על עולם השתיה אצלכם בסלון 052-2457-843   www.zivmanor.co.il

 

כתבה מעניינת:

מסכת בד דטוקס מאג'יריי

אזעקת טרנד: קוסמטיקה ״שחורה״

שתפומסכת פחם, אבקת יהלומים גרוסה ותמצית אבן המטייט – הכירו את הרכיבים השחורים שיסייעו לכם …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *