Refreshing Italian dessert
המרכיבים:
60 מ"ל ואן גוך דאבל אספרסו
80 מ"ל ליקר קפה בוהם
20 מ"ל ליקר אפטר
10 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנה :
מוזגים את המרכיבים לתוך שייקר עם קרח
משקשקים היטב ומוזגים לכוס גבוהה בקישוט של קורנפלקס שוקולד
Cosmopolitan liefmans
המצרכים:
250 מ"ל Liefmans
40 מ"ל וואן גוך רימונים
20 מ"ל מיץ רימונים
60 מ"ל סוואר
אופן ההכנה:
ממלאים את השייקר בקוביות קרח, מוזגים את הוודקה , המיץ רימונים והסוואר משקשקים עד שלא שומעים את הקרח , מוזגים לכוס לפימנס על גבי קרח לכדאי חצי מגובהה הכוס ומשלימים עם ה- Lifmansעד סוף הכוס
The Deep Blue Sea
המרכיבים:
60 מ"ל וודקה תיאו ג'בוטיקבה
80 מ"ל איילנד מנגו
20 מ"ל סאוור
אופן הכנה :
מוזגים את האיילנד והסאוור לתוך כוס צרה וארוכה עם קרח ומערבבים היטב
ומציפים מעל עם הוודקה תיאו
Brazilian Samba
המרכיבים:
60 מ"ל ליקר לה בל סנדרין
איילנד גויאבה
10 מ"ל סאוור
אופן הכנה :
מוזגים את הליקר לכוס מרטיני מקוררת עם הסאוור וסוגרים עם האיילנד גויאבה
Italian Summer
המרכיבים:
60 מ"ל וודקה תיאו עוגה
80 מ"ל וודקה תיאו
20 מ"ל סאוור
ג'ומקס אננס
אופן הכנה :
מוזגים את הוודקות לתוך שייקר עם קרח
משקשקים היטב ומוזגים 3/4 מגובהה כוס היי בול וסוגרים עם הג'ומקס אננס
End of Summer Celebration
המרכיבים:
30 מ"ל וודקה תיאו תפוח
30 מ"ל וודקה תיאו
10 מ"ל סאוור
ג'ומקס מנגו
ג'ומקס אפרסק
אופן הכנה :
מוזגים את הוודקות לתוך שייקר עם קרח
משקשקים היטב ןמוזגים 3/4 מגובהה כוס נמוכה וסוגרים עם הג'ומקס מנגו והאפרסק במידה שווה עד סוף גובהה הכוס
Full moon nights
המרכיבים:
30 מ"ל ואן גוך אננס
10 מ"ל ואן גוך בננה
10 מ"ל ואן גוך בלק שרי
גוארנה אנטארטיקה
לימונים חתוכים
אופן הכנה :
מוזגים את הוודקות לתוך כוס גבוהה עם לימונים חתוכים וסוגרים עם ה גוארנה אנטארטיקה
זיו מנור – מעביר מופעי תרבות על עולם השתיה אצלכם בסלון 052-2457-843 www.zivmanor.co.il