פיט סטפ פרו באנר עליון 2018-10
בית / Uncategorized / סתיו ישראלי
ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26
סתיו ישראלי
סתיו ישראלי

סתיו ישראלי

ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26

Refreshing Italian dessert

המרכיבים:

60  מ"ל   ואן גוך דאבל אספרסו

80  מ"ל    ליקר קפה בוהם

20 מ"ל      ליקר אפטר

10 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה :

מוזגים את המרכיבים לתוך שייקר עם קרח

משקשקים היטב ומוזגים לכוס גבוהה בקישוט של קורנפלקס שוקולד

Refreshing Italian dessert

 

Cosmopolitan  liefmans

המצרכים:

250    מ"ל       Liefmans

40 מ"ל  וואן גוך רימונים

20 מ"ל מיץ רימונים

60 מ"ל סוואר

אופן ההכנה:

ממלאים את השייקר בקוביות קרח, מוזגים את הוודקה , המיץ רימונים  והסוואר משקשקים עד שלא שומעים את הקרח , מוזגים לכוס לפימנס על גבי קרח לכדאי חצי מגובהה הכוס  ומשלימים עם ה-  Lifmansעד סוף הכוס

 

 

The Deep Blue Sea

המרכיבים:

60  מ"ל   וודקה תיאו ג'בוטיקבה

80  מ"ל    איילנד מנגו

20 מ"ל      סאוור

אופן הכנה :

מוזגים את האיילנד והסאוור  לתוך כוס צרה וארוכה עם קרח ומערבבים היטב

ומציפים מעל עם הוודקה תיאו

The Deep Blue Sea

 

Brazilian Samba

המרכיבים:

60  מ"ל   ליקר לה בל סנדרין

איילנד גויאבה

10 מ"ל סאוור

אופן הכנה :

מוזגים את הליקר לכוס מרטיני מקוררת עם הסאוור וסוגרים עם האיילנד גויאבה

 

 

Italian Summer

המרכיבים:

60  מ"ל   וודקה תיאו עוגה

80  מ"ל   וודקה תיאו

20 מ"ל סאוור

ג'ומקס אננס

אופן הכנה :

מוזגים את הוודקות לתוך שייקר עם קרח

משקשקים היטב ומוזגים 3/4 מגובהה כוס היי בול וסוגרים עם הג'ומקס אננס

Italian Summer

 

End of Summer Celebration

המרכיבים:

30  מ"ל   וודקה תיאו תפוח

30  מ"ל   וודקה תיאו

10 מ"ל סאוור

ג'ומקס מנגו

ג'ומקס אפרסק

אופן הכנה :

מוזגים את הוודקות לתוך שייקר עם קרח

משקשקים היטב ןמוזגים 3/4 מגובהה כוס נמוכה וסוגרים עם הג'ומקס מנגו והאפרסק במידה שווה עד סוף גובהה הכוס

 

 

Full moon nights

המרכיבים:

30  מ"ל   ואן גוך אננס

10  מ"ל   ואן גוך בננה

10 מ"ל ואן גוך בלק שרי

גוארנה אנטארטיקה

לימונים חתוכים

אופן הכנה :

מוזגים את הוודקות לתוך כוס גבוהה עם לימונים חתוכים וסוגרים עם ה גוארנה אנטארטיקה

 

זיו מנור – מעביר מופעי תרבות על עולם השתיה אצלכם בסלון 052-2457-843   www.zivmanor.co.il

 

שתפו

כתבה מעניינת:

לביבות ספגטי עם אפונה וגבינה מאת ברילה. צילום אפיק גבאי 2018

לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

המותג ברילה מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה. מצרכים ½  חבילת ספגטי  3  …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פיט סטפ פרו באנר עליון 2018-10

SHOP NOW
close-link