מערכת זהר הצפון
ראש השנה וחגי תשרי מספקים הזדמנות מעולה ליהנות מכל הטוב שיש לרימון להציע. לגרגרי הרימון יש טעם מתוק חמוץ ייחודי אך יחד עם זאת יש להם ערכים תזונתיים רבים. חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף, מציעה לכבוד חגי תשרי, מתכון מהיר וקל להכנת שייק רימון – נענע.
השייק, על בסיס אבקה להכנת משקה מחלבון סויה בתוספת ויטמינים ומינרלים, יכול להוות תחליף טעים, מגוון ומאוזן לארוחה שלמה המכילה את כל רכיבי המזון, להם הגוף זקוק.
להכנת שייק רימון נענע:
200 מ"ל חלב דל שומן 1%
100 מ"ל מיץ רימונים
2 כפות (26 גר') תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד
4 עלי נענע טריים
אופן ההכנה:
מניחים את כל החומרים בבלנדר ומערבלים היטב.
למרקם של האייס שייק אפשר להוסיף קוביות קרח ולערבל עד לריסוק מלא.