Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1605172130:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 42401
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_elementor_controls_usage] => Array
        (
            [0] => a:0:{}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 30
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 1119
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2678
        )

)
האיכות שבאוכל קייטרינג בכרמיאל תמונה חיצונית
האיכות שבאוכל כרמיאל

האיכות שבאוכל

שתפו

מעכשיו גם הכרמיאלים לא צריכים לדאוג יותר לשאלה מי יבשל וכמה לבשל בסוף השבוע, אפשר בקלות להגיע ל״איכות שבאוכל״ ולקנות אוכל ביתי, טעים, עשיר ומגוון במשקל במחיר הוגן ומשתלם

מאת גיל דובריש

האיכות שבאוכל מבחר מנות

בימים כאלה, כמעט הכל סגור ואין לאן לצאת ולבלות, סופי השבוע שלנו מתנהלים בעיקר בבית. אבל למה שלא נרגיש גם בבית כמו במסעדה אמיתית? שף איציק בן-שושן פתח לאחרונה בכרמיאל סניף חדש של רשת הקייטרינג האיכותי והעשיר שלו לאירועים, ״האיכות שבאוכל״ ומספק מנות טעימות ונדיבות, כדי שנרגיש גם בביתנו כמו במסעדה.

הרשת שכוללת 4 סניפים בגליל המערבי (שניים בנהריה, אחד בכפר ורדים וכעת גם בכרמיאל) ידועה במבחר הטעים והמגוון של הארוחות, בטעמים הנפלאים והיחודיים, בתבשילים החמים, מנות הבשר, העופות והדגים, המרקים, התוספות, הסלטים הטריים ובמחירים ההוגנים. בכל יום שישי בבוקר (מ-8 ועד 1) אפשר לקנות במשקל אוכל מתוך מבחר של כ-300 מנות ופריטים שונים ממגוון המטבחים בארץ: מאכלים מרוקאיים כמו חריימה לצד מאכלים אשכנזיים כמו גפילטע פיש, מנות מהמטבח האסיאתי ומנות מיוחדות כמו אסדו, אווז, עגל חלב ועוד. אתם בוחרים איך התפריט שלכם ייראה בשישי-שבת.

שף איציק בן שושן עוסק בתחום מגיל 15, התחיל כטבח באולם אירועים ומאז לא עזב את המקצוע. הוא עבד בבתי מלון באילת ואז חזר צפונה, פתח, הקים וניהל מסעדות, אולמות קייטרינג לאירועים בכל האזור, עד שיום אחד, לפני 9 שנים, עזב קייטרינג מוצלח והחליט לפתוח חברה עצמאית משלו, לנצל את הידע הרב שצבר, לתת את השירות הטוב ביותר ולבשל את האוכל האיכותי ביותר. בחברה שפתח, ״האיכות שבאוכל״, הוא העסיק עובדים שעזבו את הקייטרינג הקודם שבו עבד לצידם. ״אני לויאלי מאוד לאנשים שעובדים איתי״ מספר איציק. ״אחת הסיבות העיקריות שפתחתי את החברה הייתה למעשה לספק להם עבודה, היה חשוב לי לשמור על הפרנסה של האנשים שהכרתי מקרוב״.

בשנים הראשונות ״האיכות שבאוכל״ סיפקה בעיקר ייעוץ קולינרי למסעדות וקייטרינג למפעלים ואירועים, במשך השנים התפתחה החברה והתרחבה כדי לתת מענה לביקוש לקייטרינג איכותי לאירועים בכל רחבי הארץ. וכעת בתקופת הקורונה, מתמחה ״האיכות שבאוכל״ במכירת ארוחות לסופי שבוע ברמה הגבוהה ביותר.

מעכשיו גם הכרמיאלים לא צריכים לדאוג יותר לשאלה מי יבשל וכמה לבשל בסוף השבוע, אפשר בקלות להגיע ולקנות אוכל ביתי, טעים, עשיר ומגוון במשקל – גם בכרמיאל. והמחירים? הוגנים ומשתלמים.

הסניף החדש של ״איכות באוכל״ פועל ברחוב המסגר 2 באזור התעשייה בכרמיאל, ליד כפר השעשועים. המקום כשר בהשגחת הרבנות נהריה. מוזמנים להגיע. למידע נוסף התקשרו: 0722146000, 0507705792

 

(תוכן מקודם)

כתבה מעניינת:

דגים מתכון

טיפים להכנת דגים והמלצה למתכונים טעימים

שתפומערכת פורטל זהר.נט דגים הם מרכיב חיוני בתזונה בריאה, המספקים מקור עשיר לחלבון, חומצות שומן …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *