Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1545745958:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 25322
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => ערמונים
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת | מתכון
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => נוביי גוד, חגיגות השנה החדשה בפתח ואתם מחפשים מתכון חדש ומיוחד? מה דעתכם על דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת?
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 88
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2018-12-25
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 304
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת | מתכון
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => נוביי גוד, חגיגות השנה החדשה בפתח ואתם מחפשים מתכון חדש ומיוחד? מה דעתכם על דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת?
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => ערמונים
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים צילום אפיק גבאי (1)
צילום: אפיק גבאי

דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת

שתפו

נוביי גוד, חגיגות השנה החדשה בפתח ואתם מחפשים מתכון חדש ומיוחד? מה דעתכם על דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת? אנחנו חושבים שזו מנה שבהחלט תפתיע את האורחים.

מרכיבים:

לדלעת
6
דלעת ערמונים
2
כפות שמן זית
1
כף סילאן או רוטב צ'ילי מתוק

למילוי
1/2
חבילה פסטה (מומלץ בצורת כוכבים)
2
כפות שמן זית
4
שיני שום, קלופות
1
סלסלה פטריות שמפניון
1
אריזה ערמונים מבושלים
1
מיכל שמנת מתוקה 38%
מלח ופלפל שחור
מעט אגוז מוסקט

לעיטור
עלי טימין
גבינת פרמזן

הוראות ההכנה:

1. חותכים 1/3 מהחלק העליון של הדלעת ומרוקנים את הגרעינים.
2.
מערבבים בקערה קטנה שמן זית, סילאן ומלח ומברישים את פנים הדלעת ואת חלקה העליון.
3.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהדלעת זהובה. חשוב לאפות גם את המכסים של הדלעת.
4.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
5.
קוצצים את השום לקוביות קטנות וחותכים את הפטריות והערמונים לרבעים.
6. 
במחבת רחבה עם שמן זית מטגנים במשך דקה את השום ומוסיפים את הפטריות. מטגנים, תוף כדי ערבוב, במשך 3-4 דקות.
7.
מוסיפים ערמונים, שמנת, מלח, פלפל ואגוזי מוסקט ומבשלים במשך 5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
8.
מוסיפים לרוטב את הפסטה ומבשלים ביחד במשך 5 דקות.
9. 
ממלאים כל דלעת צלויה בפסטה ברוטב פטריות וערמונים, מגרדים מעל גבינת פרמזן, על החלק הדק בפומפייה, ומעטרים בעלי טימין.

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *