מאסטר שף מנת נודלס צילום נמרוד סונדרס (1)
צילום: נמרוד סונדרס

להכין עם הילדים בחופש: ארוחת נודלס בסיר

שתפו

הילדים יוצאים בימים אלה לחופש הגדול (כאילו לא היו בחופש בגלל הקורונה) וזה הזמן המתאים להכין איתם משהו טעים

עם בוא החופש הגדול, קבלו מתכון לארוחה טעימה ומזינה שהילדים ישמחו להכין ביחד עם ההורים וגם ישמחו לאכול באהבה – ארוחת נודלס בסיר אחד!

הנודלס מתבשלים ברוטב חלב קוקוס, מתובל בצ׳ילי וטריאקי, עם עוף וירקות פריכים.

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה נודלס חיטה להקפצה
300 גרם חזה עוף פרוס לפיסות בגודל ביס
2 כפות רוטב סויה
1 פחית קרם קוקוס
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
2 כפות טריאקי
2 בצלים ירוקים פרוסים (בחלק הלבן משתמשים בהתחלה ואת הירוק שומרים לחוד, להגשה)
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 כוס רצועות דקות של כרוב
1 כוס תירס

הכנה:

• משרים את פיסות העוף ברוטב סויה.
• בווק גדול (או סיר רחב ונמוך שוליים) מביאים לסף רתיחה חלב קוקוס עם צ׳ילי וטריאקי.
• מוסיפים את הנודלס עם כוס מים רותחים, מערבבים יחד, מכסים ומבשלים 2 דקות עד שהנודלס מתרככות. מוסיפים ירקות ופיסות עוף, מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות עד שהאטריות רכות וצבעו של העוף מלבין.

מגישים עם בצל ירוק מעל, לצד צ׳ילי או טריאקי שכל אחד יכול.

באדיבות המותג מאסטר שף

כתבה מעניינת:

ברילה פסטה תמונה ראשית צילום נמרוד סנדרס

וחג שבועות תאכלו לכם

שתפואח, שבועות שבועות… אין עוד חג כזה. חג של גבינות, חג של מאכלים טעימים בצבע …


תגובה אחת

  1. אחת שיודעת

    וואו, זה נשמע דוחה.
    אם לא מבינים במטבח האסיאתי – עדיף להימנע מלנסות.
    המנה הזו נשמעת באמת חסרת כל הבנת קולינרית אסיאתית – כמו פויקה; לזרוק מרכיבים בלי קשר לכלום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.