Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278289:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 28072
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_ning_settings] => Array
        (
            [0] => a:1:{s:9:"allow_ads";s:1:"1";}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => מחבת פטריות וגבינת פטה | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => מחבת
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% מחבת פטריות וגבינת פטה
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => אילן פנחס שף ראשי ברשת BBB, פיתח מנות חדשות המשתלבות בתפריטי מסעדות הרשת. בין המנות בולטת מנת "מחבת פטריות וגבינת פטה" המוגשת במסעדות הרשת כמנה ראשונה.
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 69
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 269
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% מחבת פטריות וגבינת פטה
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => אילן פנחס שף ראשי ברשת BBB, פיתח מנות חדשות המשתלבות בתפריטי מסעדות הרשת. בין המנות בולטת מנת "מחבת פטריות וגבינת פטה" המוגשת במסעדות הרשת כמנה ראשונה.
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => מחבת
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => מחבת פטריות וגבינת פטה | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
מחבת פטריות - BBB. צילום גליה אבירם
צילום: גליה אבירם

מחבת פטריות וגבינת פטה

שתפו

מערכת זהר הצפון

אילן פנחס שף ראשי ברשת BBB, פיתח מנות חדשות המשתלבות בתפריטי מסעדות הרשת. בין המנות בולטת מנת "מחבת פטריות וגבינת פטה" המוגשת במסעדות הרשת כמנה ראשונה.

מנה זו הינה קלה להכנה ויכולה לשמש כמנה מרשימה להגשה לאורחים המגיעים, כמנה בארוחת בראנצ', או לצד סלט ירקות, במנה משביעה שאינה כבדה, אשר תתחבב על ילדים ומבוגרים בארוחת הערב.

החומרים:

250 גרם פטריות שמפיניון (קופסה 1) פרוסות בעובי 1.5 ס"מ.

100 גרם גבינת פטה.

כף צ'ימצורי מוכן.

8 יחידות אגוזי מלך קלויים שבורים.

מעט קמח תפו"א.

שמן קנולה לטיגון.

מעט מים.

שמן זית כתית.

רבע לימון סחוט.

אופן ההכנה:

מחממים את שמן הקנולה בסיר ל-180 מעלות.

בזמן שהשמן מתחמם, מרטיבים מעט את הפטריות הפרוסות בקערה ומוספים את קמח התפו"א עד שהוא מצפה בשכבה דקה את הפטריות.

כאשר השמן חם מניחים את הפטריות בשמן ומטגנים למשך דקה וחצי ומעבירים לקערת ערבוב.

חשוב לא לטגן יותר מידי אחרת הפטרייה מאבדת את הנוזלים!

מניחים את הפטריות המטוגנות בצלחת הגשה עמוקה ומזלפים מעט שמן זית ולימון סחוט, מפזרים מעל את הצימצורי ומפוררים את גבינת הפטה, מפזרים את אגוזי המלך השבורים מעל הכל.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *