Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278290:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 27408
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => רול פיצה ענק | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכון |
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => פיצה
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% רול פיצה ענק | מתכון פיצה בכרמיאל
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מי לא אוהב פיצה, שיקום... טוב, אף פעם אין 100%, אבל אפשר להסכים על כך שרובנו לא היינו מתנגדים לתת עכשיו ביס בפיצה עסיסית תוצרת בית. קבלו מתכון לרול פיצה ענק
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 85
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 228
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% רול פיצה ענק | מתכון פיצה בכרמיאל
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => מי לא אוהב פיצה, שיקום... טוב, אף פעם אין 100%, אבל אפשר להסכים על כך שרובנו לא היינו מתנגדים לתת עכשיו ביס בפיצה עסיסית תוצרת בית. קבלו מתכון לרול פיצה ענק
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => פיצה
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => רול פיצה ענק | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכון |
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
רול פיצה מאת מאסטר שף צילום שני הלוי
צילום: שני הלוי

רול פיצה ענק

שתפו

מי לא אוהב פיצה, שיקום… טוב, אף פעם אין 100%, אבל אפשר להסכים על כך שרובנו לא היינו מתנגדים לתת עכשיו ביס בפיצה עסיסית תוצרת בית. קבלו מתכון לרול פיצה ענק, שיספיק לנו ולכל המשפחה

מרכיבים לתבנית 22-24 ס"מ:

500 גרם קמח

320 מ"ל (1/3 1 כוסות) מים פושרים

2 כפיות שמרים יבשים

25 גרם (2 כפות) סוכר

15 גרם (3 כפות) שמן זית

10 גרם (1.5 כפיות) מלח

לרוטב ומלית:

2-3 כפות שמן זית

1 קופסה (400 גרם) עגבניות חתוכות דק

3 כפות רסק עגבניות

4 שיני שום, קצוצות דק

1 כפית סוכר

1 כפית אורגנו יבש

מלח ופלפל

200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת

1.5 כוסות טבעות זיתים שחורים / ירוקים או תירס

עלי בזיליקום (אופציונלי)

אופן הכנה:

  • מכינים בצק: מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, המים, השמרים, הסוכר והשמן ולשים במהירות נמוכה כ– 6-7 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה עד שמתקבל בצק רך ודביק.
  • מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים בין שעה לשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את שימורי העגבניות ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, השום והתבלינים, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות על אש בינונית. טועמים ומתקנים את התיבול.
  • מחממים את התנור ל– 180 מעלות.
  • לשים את הבצק כדי להוציא את האוויר ומרדדים על משטח עבודה מקומח למלבן גדול בעובי כ– 4 מ"מ.
  • מורחים את המלבן ברוטב העגבניות, מפזרים את הגבינה והזיתים / התירס ובעזרת גלגלת פיצה חותכים לרצועות בעובי כ– 5-6 ס"מ.
  • מגלגלים את הרצועה הראשונה לשבלול וממשיכים הלאה עם יתר הרצועות עד שמתקבל רול ענק.
  • מניחים את הרול בתוך תבנית אפייה עגולה, מכסים ומתפיחים כ-15 דקות.
  • אופים במשך 30-35 דקות, או עד שהמאפה זהוב והגבינה נמסה.
  • מגישים מיד.

באדיבות המותג מאסטר שף

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *