Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278319:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 27405
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => אוזני המן פריכות | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכון לפורים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => אוזני המן
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% אוזני המן פריכות | מתכון פורים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => לקראת חגיגות פורים ומשלוח המנות המסורתי, קבלו מתכון המתכון באדיבות שף קונדיטור לורו לוי שחולקת חברת כרמית, מתכון לאוזני המן פריכות וקלות להכנה.
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 56
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 260
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% אוזני המן פריכות | מתכון פורים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => לקראת חגיגות פורים ומשלוח המנות המסורתי, קבלו מתכון המתכון באדיבות שף קונדיטור לורו לוי שחולקת חברת כרמית, מתכון לאוזני המן פריכות וקלות להכנה.
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => אוזני המן
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => אוזני המן פריכות | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => מתכון לפורים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
מתכון אוזני המן צילום אמיר מנחם
צילום: אמיר מנחם

אוזני המן פריכות

שתפו

לקראת חגיגות פורים ומשלוח המנות המסורתי, קבלו מתכון המתכון באדיבות שף קונדיטור לורו לוי שחולקת חברת כרמית, מתכון לאוזני המן פריכות וקלות להכנה.

מתכון לבצק:

1 ביצה בגודל בינוני

100 גר אבקת סוכר

200 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות

300 גר קמח

למלית :

מטבעות שוקולד לאפייה ולבישול בטעם שאוהבים – מריר, חלב או לבן.

אופן הכנה :

במיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת פירורים. מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק מאוחד. מצננים במקרר כ – 45 דקות. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כ – 5 מ"מ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי, ממקמים במרכז כל עיגול מטבע שוקולד לאפייה -חלב, לבן או מריר וסוגרים את הצדדים לצורת משולש. מהדקים את קצות המשולש היטב .  אופים בחום של כ – 175 מעלות במשך 8 – 10 דקות.

מצננים לטמפרטורת החדר

לקישוט, ניתן לפזר אבקת סוכר.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *