מערכת פורטל זהר.נט
קבלו מתכון קליל וטעים של מאפה בית וזית בגרסת 2020, שניתן להכין ביחד עם הילדים. נשנוש טעים, שגם הילדים וגם המבוגרים אוהבים, מתאים לכול ימות השנה ובמיוחד בימים אלה לקראת חג שבועות.
חומרים ל-24 נשנושים:
20 זיתים ללא גלעין
4 טורטיות
4 פרוסות גבינת מוצרלה או צהובה
מעט שמן זית
ממרח פסטו בזיליקום וגבינה גרנה פדנו
הוראות הכנה:
בעזרת גלגלת או סכין מחלקים כל טורטייה לשישה משולשים.
מניחים על כל בסיס של משולש פיסה של גבינה וזית ומגלגלים עד לשפיץ. סוגרים עם קיסם.
מזהיבים במחבת חמה עם מעט שמן זית ומגישים מיד לצד ממרח פסטו. בתאבון!