קפה גרג סלט בטטה צילום חיים יוסף
צילום חיים יוסף

בטטה זו לא מילה גסה: סלט בטטה קל להכנה

שתפו

מערכת פורטל זהר.נט

הגיע הזמן שתצאו בטטה! הנה, אמרנו את זה – כי מי קבע שבטטה זו מילה גסה? אדרבה, הבטטה עשירה בנוגדי  חמצון וויטמין A וידועה בסגולותיה לשמירה על עור פנים בריא, האטת תהליכי ההזדקנות, איזון רמות הכולסטרול, חיזוק את העצמות ומערכת החיסון.

קבלו מתכון לסלט בטטה להכנה קלה בבית.
המצרכים:

2 יח׳ בטטה

150 גרם גבינת פטה 5%

חופן אגוזי מלך

מרכיבים לבסיס הסלט:

מיקס חסות

גזר

כרוב לבן

כרוב סגול

מלפפון ירוק

עגבניות שרי

רוטב לסלט:

*ניתן לקנות רוטב ויניגרט הדרים מוכן

רבע כוס שמן זית

חצי כפית מלח

רבע כוס מיץ תפוזים

כפית חרדל גרגירים

2 כפות סילאן

אופן ההכנה:

  • חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות ומכניסים לתנור עד שמתרככות
  • בעזרת קולפן מגלפים רצועות בטטה דקותלאורך
  • מחממים שמן בסיר וזורקים פנימה את רצועות הבטטה טיגון קל עד להזהבה (ציפס בטטה)
  • חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה
  • מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ושופכים על הירקות החתוכים
  • מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט
  • מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל הכל
  • מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה
  • מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל

באדיבות אלעד אמסלם, השף הראשי של רשת קפה גרג

כתבה מעניינת:

ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד - צילום דורו איטליאן

ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד

שתפומערכת פורטל זהר.נט הנה מתכון טעים של ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד. מנה קלה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.