קציצות עוף עם אבוקדו צילום הדס ניצן
קציצות עוף עם אבוקדו. צילום הדס ניצן

הפתעה בקציצה: קציצות עוף עם אבוקדו

שתפו

כזה מתכון עוד לא היה לנו כאן. הנה מתכון מקורי, קל להכנה וטעים במיוחד: קציצות עוף עם טוויסט מפתיע – אבוקדו!  מתאים כמנה עיקרית בארוחת צהריים, ערב ובאירוח משפחתי.

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 אבוקדו בשל

1/4 כוס קמח

1 בצל קצוץ דק

1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

1 כף לימון פרסי

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.

מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.

מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.

מגלגלים לקציצות.

מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.

ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

מוגש ע״י חברת "אבוקדו גרנות", משווקת מובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות

כתבה מעניינת:

ברילה פסטה תמונה ראשית צילום נמרוד סנדרס

וחג שבועות תאכלו לכם

שתפואח, שבועות שבועות… אין עוד חג כזה. חג של גבינות, חג של מאכלים טעימים בצבע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.