עוגיות שוקוצ'יפס מאסטר שף צילום שני הלוי
עוגיות שוקוצ'יפס. צילום שני הלוי

כדורי שוקו צ׳יפס מטוגנים

שתפו

רוצים מתכון מושחת וטעים בטירוף? (אבל בתנאי שאחרי זה אתם עולים על מתקן כושר ומורידים את כל הקלוריות…) קבלו מתכון לכדורי שוקו צ׳יפס מטוגנים, קלים להכנה וטעימים, אוי כמה שהם טעימים.

מרכיבים ל-20 כדורים:

בצק עוגיות:

100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר

50 גרם (1/4 כוס) סוכר

50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום בהיר

1 ביצה בגודל L

175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח

קורט מלח

1 כוס שוקולד צ'יפס

ציפוי:

2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס

480 מ"ל (2 כוסות) מים

שמן לטיגון

הגשה:

שוקולד מומס

אופן הכנה:

  • מכינים את בצק העוגיות: שמים את כל מרכיבי המתכון, למעט השוקולד צ'יפס, במיקסר עם וו גיטרה ומערבלים עד שמתקבל בצק רך וגמיש. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
  • מגלגלים בין הידיים כדורים בגודל אגוז ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים בערך שעה, או עד שהם מתייצבים לגמרי.
  • מחממים היטב שמן עמוק בסיר ל-180 מעלות.
  • מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את התערובת לציפוי נאגטס ומים עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
  • טובלים את הכדורים בבלילת הציפוי ומעבירים בזהירות לסיר עם שמן חם. מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  • מצננים טיפה ומגישים. אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.

באדיבות המותג מאסטר שף

כתבה מעניינת:

ברילה פסטה תמונה ראשית צילום נמרוד סנדרס

וחג שבועות תאכלו לכם

שתפואח, שבועות שבועות… אין עוד חג כזה. חג של גבינות, חג של מאכלים טעימים בצבע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.