בית / Fun+ / אוכל / מתכונים / כשהטעם והריח מתמזגים, פטריות פורטובלו ממולאות

כשהטעם והריח מתמזגים, פטריות פורטובלו ממולאות

פלג בכור מוקטן 2019פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10

מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט

זו הפעם הראשונה שהוא אוכל את מה שמכינה, התרגשתי בכל רגע, נהניתי מהריחות, מהטעימות ומהמחשבה על ארוחה רומנטית נפלאה.

הכנתי אותן, סלט עשיר ודגים.

את מתכון הדגים תקבלו בכתבה הבאה, היה ערב מושלם, נשאר לנו טיפה ליום למחרת, והן הצטרפו לארוחת בוקר נפלאה.

פטריות פורטובלו ממולאות

המצרכים:

פטריות פורטובלו

שלוש גבינות: פיקורינו, קשקבל,ברינזה צאן

מלח פלפל

מיקרו רוקט ומיקרו בזיל

3 שיני שום קטושות

ההכנה:

מורידים בזהירות את רגל הפטרייה (מבלי לפצועה אותה) וחותכים לקוביות קטנות.

במחבת שמים מעט שמן זית את השום ורגלי הפטריות (אפשר להוסיף גם עוד פטריות שקוצצים היטב) מטגנים קלות מוסיפים מלח גס ופלפל טחון, מורידים מהאש ומצננים.

מכניסים לקערה יחד עם 3 הגבינות ביחס של 1 ל- 2 (2 מהגבינות)

מערבבים היטב וטועמים שיש מספיק מלח ופלפל.

ממלאים את הפטריות עם גבשושית קלה, ומניחים את הפטרייה על נייר אפייה בתבנית, עם המילוי כלפי מעלה. בוזקים מעט שמן זית ומכניסים לתנור לחום גבוהה עד שהגבינות מותחות ושחומות קמעה.

 

שתפו

כתבה מעניינת:

מחבת פטריות - BBB. צילום גליה אבירם

מחבת פטריות וגבינת פטה

מערכת זהר הצפון אילן פנחס שף ראשי ברשת BBB, פיתח מנות חדשות המשתלבות בתפריטי מסעדות …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link