פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10.
מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט
מתכון מעניין וטעים להכנת לחמניות ביתיות הממולאות בלבבות עגבניה מיקרו בזיל וטריקולד גבינות יעקובס.
המצרכים:
גבינת גאודה מתובלת
גליל גבינת עיזים
מוצרלה מעושנת
2 עגבניות חצויות
צרור מיקרו בזיל
ההכנה:
במעבד מזון שמים את שלושת הגבינות חתוכות לקוביות ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת קצוצה גס ואחידה
חותכים את החלמניה לחצי ומרוקנים את הרך
חוצים את העגבניות לחצי ומרוקנים לתוך הלחמנייה את הגרעינים והלבבות שלה (שני חצאים לכל חצי לחמניה) שמים מעט מיקרו בזיל ואז את תערובת הגבינות ומהדקים
שמים מעט יותר כי הגבינה נמסה
את חצאי העגבניות ממלאים באותה צורה ומניחים הכל יחד בתבנית אפייה
מכניסים לתנור על גריל בחום גבוהה, ומוצאים כשהגבינה מותכת ושחומה
מתקרר ולבטן.