מאפה פסטה כוסמין ותירס
מאפה פסטה כוסמין ותירס

מאפה פסטה כוסמין עם תירס

שתפו

תבליני מימון, חברת התבלינים הידועה, מגישה מתכון למאפה פסטה כוסמין עשיר ומגוון, קל הכנה וטעים, עם תירס ופלפל שחור. המאפה יכול להתאים כמנה עיקרית, כארוחת ביניים וכן כתוספת, לצד סלט ירקות רענן.

בתיאבון!

מצרכים (לכ– 4-6 מנות):

1 חבילת פסטה כוסמין מלא

3 קלחי תירס טריים

1 כפיתמלח

½ כפית פלפל שחור גרוס דק

2 גבעולי טימין

3 כפות שמן זית

להגשה: פרמז'ן מגורד

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות.

מגלחים את קלחי התירס מהגרגירים וטוחנים חצי מכמות התירס במעבד מזון למחית.

מניחים בסיר את המחית יחד עם הגרגירים שנותרו, יוצקים פנימה 2 כפות שמן זית, טימין, מלח, פלפל שחור גרוס דק ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב.

מרתיחים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים מהמים, יוצקים כף שמן זית ומערבבים.

מערבבים את הפסטה לתוך קרם התירס ויוצקים לתבנית חרס. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ– 12 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

מגרדים מעל פרמז'ן ומגישים.

כתבה מעניינת:

ברילה פסטה תמונה ראשית צילום נמרוד סנדרס

וחג שבועות תאכלו לכם

שתפואח, שבועות שבועות… אין עוד חג כזה. חג של גבינות, חג של מאכלים טעימים בצבע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.