לזניה אישית צילום אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי

מכינים ואוכלים ביחד עם הילדים: לזניה טעימה

שתפו

קבלו מתכון לארוחה קלה להכנה וטעימה שאפשר להכין עם הילדים בזמן שאתם בחל"ת והם בחופשה בבית

בימים אלו של חל"ת וחופשה מבית הספר, בהם אנו נמצאים בבית ימים שלמים ביחד עם הילדים, ניתן ליישם איתם מתכונים קלים להכנה וטעימים שאפשר להכין כארוחה משפחתית ויספקו חוויה הן בהכנתם והן בסעודה.

קבלו מתכון מנצח של לזניה אישית, קל להכנה, טעים והילדים ישמחו להשתתף בהכנה וגם לאכול. באדיבות המותג ברילה.

מצרכים:

12 עלי לזניה

1 צנצנת רוטב פומדורו

12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100 גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
  2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל  2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
  3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

בתיאבון!

כתבה מעניינת:

ברילה פסטה תמונה ראשית צילום נמרוד סנדרס

וחג שבועות תאכלו לכם

שתפואח, שבועות שבועות… אין עוד חג כזה. חג של גבינות, חג של מאכלים טעימים בצבע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.