חומוס גוואקמולי צילום הדס ניצן
חומוס גוואקמולי. צילום הדס ניצן

מפתיע: חומוס גוואקמולי

שתפו

מי לא אוהב לנגב חומוס? המאכל שהפך לסמל לאומי הוא אחד האהובים במדינה, אבל האם שמעתם אי פעם על גוואקחומוס? חומוס עם אבוקדו…

קבלו מתכון למנה המיוחדת והטעימה – שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלא.

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

1 אבוקדו בשל

350 גרם חומוס מבושל

2 כפיות מיץ לימון

1/4 כפית פלפל חריף

1/4 כוס כוסברה

2 כפיות שמן זית

אופן ההכנה:

משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.

טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם  2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.

מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.

מוגש ע״י חברת ״חקלאי גרנות״, משווקת מובילה בישראל של אבוקדו גרנות ופירות וירקות טריים.

כתבה מעניינת:

ברילה פסטה תמונה ראשית צילום נמרוד סנדרס

וחג שבועות תאכלו לכם

שתפואח, שבועות שבועות… אין עוד חג כזה. חג של גבינות, חג של מאכלים טעימים בצבע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.