פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10.
מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט
פלאפון- 054-6242599
ארוחה חגיגית תמיד נותנת את החשק לשלב טעמים עם מצרכים שאינם בשימוש יומיומי, הערמונים הם נגישים, קלים לעשיה וטעמם עדין ומיוחד, בשילוב פטריות ובשר, נקבל שילוב מנצח…
אצלי בבית המשפחה והחברים מחכים שאכין אותו, רוצים לפנק? הנה המתכון.
עוד בנושא:
גולש או בקר עם ערמונים ופטריות
המצרכים:
2 ק"ג בשר עגל טרי חתוך לקוביות או גוש שלם
בצל שלם חתוך לקוביות
ראש שום שלם קלוף- שניים שלמות
2 שקיות ערמונים
5 בטטות קטנות קלופות
2 שורש פטרוזיליה קלוף
4 תפו"א קטנים קלופים
4 יח' ארטישוק ירושלמי קלופים
ציר מרק עוף או ירקות
מלח, פלפל
1/4 כוס סילאן או דבש
ההכנה :
שמים מעט שמן זית בסיר(שיכול להיכנס לתנור) ומאדים את הבצל והשום, מוסיפים את קוביות הבשר וצורבים היטב מכל הצדדים.
מוסיפים את כל הירקות. ואת ציר המרק עד שמכסה את כל החומרים בסיר הסילאן/דבש והערמונים ומבאים לרתיחה , מטבלים במלח ופלפל.
מכניסים לתנור עם מכסה לחום של 150-170 מעלות לשעתיים עד שלוש שעות(בודקים כל הזמן שיש מספיק נוזלים ולא מתייבש
אפשר גם להמשיך לבשל על אש קטנה על הגז אבל מומלץ בתנור ככה הוא מקבל חום אחיד מכל הצדדים.
פלג בכור
מנהל שיווק עלעלים רעננים
אתר החברה https://www.alalim.co.il/