בית / Fun / אוכל / תפוחי אדמה במילוי בשר עם צנובר, פטרוזיליה וצנוברים צלוי בתנור
חדשות כרמיאל

תפוחי אדמה במילוי בשר עם צנובר, פטרוזיליה וצנוברים צלוי בתנור

מתכון באדיבות צ'רלי פדידה – השף של רשת יינות ביתן

מתכון עבור 3 סועדים

  • מצרכים 9 תפוחי אדמה מסוג ״דזירה״ מעוצבים לצורה הרצויה ומרוקנים מתוכן או חצאי תפוחי אדמה מרוקנים מתוכן.
  • 600 גרם בשר פלדה טחון גס
  • 2 כפות צנוברים קלויים בתנור או במחבת יבשה
  • 6 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 6 כפות שמן זית עבור טיגון הבשר
  • 2 כפות שמן זית עבור מריחה על תפוחי האדמה
  • מלח , פלפל שחור
  • 1 ראש בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 שן שום קצוצה דק
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה
  • חצי כפית כורכום

אופן הכנת המנה :

קולפים את התפוחי אדמה ומעצבים לצורה הרצויה , יש אפשרות למלא את התפוחי אדמה כמו בתמונה או לחילופין לחתוך את התפוחי אדמה לחצי ולרוקן מתוכן וכך ליצור סירה ולמלא בבשר

מחממים מחבת עם שמן זית ומתחילים בטיגון של בצל עד להזהבה מוסיפים שום ומטגנים עוד כ 30 שניות מוסיפים את הבשר טחון וממשיכים בטיגון תוך כדי ערבוב מפעם לפעם ( יש לפורר את הבשר בעזרת מטרפה כדי שיצא מטוגן מכל צדדיו ומופרד)

מתבלים את הבשר במלח , פלפל , כורכום , כמון , פפריקה , פטרוזיליה וצנוברים שקלינו מראש .

מעבירים את הבשר למסננת לניקוז נוזלים ומניחים בצד להתקרר מעט

את התפוחי אדמה מתבלים במלח , פלפל ומעט שמן וממלאים בתערובת הבשר שהכנו קודם.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 30 דקות וצולים עד לקבלת צבע זהוב, מוציאים ומגישים.

בתאבון.

שתפו

כתבה מעניינת:

עוגת הגבינה של אסתר צ.אבי דולב באדיבות ארץ כרמי זית

עוגת הגבינה והמרציפן של אסתר דולב נחשפת

לרגל יום הגבינה הבינלאומי, אסתר דולב, מבית דולב (Dolev house), הכינה את המתכון המנצח של …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link
//set menu items with childrens to be clickable