Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1679235237:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 50863
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2023-03-02
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => בננה ומרשמלו
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => כי פורים: שיפודי בננה ומרשמלו ברוטב שוקולד
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => במיוחד לפורים, קבלו מתכון באמת מטורף: שיפודי בננה ומרשמלו ברוטב שוקולד!רכיבים:לרוטב השוקולד: 50 גרם סוכר 30 גרם חמאה 200 מ"ל שמנת לבישול
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 60
        )

    [_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes] => Array
        (
            [0] => 1
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | כי פורים: שיפודי בננה ומרשמלו ברוטב שוקולד
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכונים
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 69
        )

)
קינוח בננה ומרשמלו צילום TEKA Studio
קינוח בננה ומרשמלו. צילום TEKA Studio

כי פורים: שיפודי בננה ומרשמלו ברוטב שוקולד

שתפו

במיוחד לפורים, קבלו מתכון באמת מטורף: שיפודי בננה ומרשמלו ברוטב שוקולד!

רכיבים:

לרוטב השוקולד:

50 גרם סוכר

30 גרם חמאה

200 מ"ל שמנת לבישול

100 גרם  שוקולד מריר 70%

קורט מלח

עבור השיפודים:

3 בננות

12 מרשמלו

הוראות הכנה:

להכנת רוטב השוקולד, מבשלים את הסוכר על להבה נמוכה במחבת טפלון עד לקבלת קרמל שחום מעט.

לאחר מכן, מורידים מהאש ומוסיפים בזהירות את החמאה והשמנת לבישול תוך ערבוב עם הקרמל.

מחממים שוב על אש קטנה תוך כדי ערבוב בו זמנית עד לקבלת מרקם קרמי ורך. לאחר מכן מוסיפים קורט מלח ומערבבים שוב. מניחים את הרוטב בצד.

קולפים את הבננות וחותכים אותן ל-3 או 4 קוביות, תלוי בגודלן.

משפדים בצורה משולבת את קוביות הבננה וחתיכות מרשמלו, כך שתמיד בסוף השיפוד יש מרשמלו. מחממים עד להשחמה על מנגל או גריל, יש להחזיק את השיפוצים ולסובב אותם על מנת למנוע מהשיפוד להדבק לגריל.

מגישים את השיפודים ומאפשרים לאורחים לטבול ברוטב השוקולד.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

>> מצאו מתכון טעים בפורטל זהר.נט

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *