Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1680525263:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 51015
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2023-04-03
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => כשר לפסח
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% לא מוותרים על הספגטי: בולונז כשר לפסח
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => ספגטי כשר לפסח. מתכון כשר לפסח: ספגטי בולונז עם ירקות שורש, עשבי תיבול, יין, בקר וזמן. הרבה זמן. באדיבות המותג ברילה
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 61
        )

    [_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes] => Array
        (
            [0] => 2
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | לא מוותרים על הספגטי: בולונז כשר לפסח
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכון כשר לפסח
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 64
        )

)
ספגטי בולונז כשר לפסח של ברילה. צלם נמרוד סנדרס
ספגטי בולונז כשר לפסח של ברילה. צלם נמרוד סנדרס (באדיבות ברילה)

לא מוותרים על הספגטי: בולונז כשר לפסח

שתפו

מערכת פורטל זהר.נט

שוברים את הראש מה להכין לילדים או לארוחה משפחתית בהמלך פסח? כיום אפשר למצוא ספגטי כשר לפסח ולהכין מנות מטורפות שישכיחו מכם את הגעגועים לחמץ.

הינה מתכון כשר לפסח: ספגטי בולונז עם ירקות שורש, עשבי תיבול, יין, בקר וזמן. הרבה זמן.

אפשר להוסיף עוד חומרי גלם ארומטיים כמו: פטריות טריות או מיובשות, עגבניות מיובשות, קוביות של בשר מעושן ועוד ירקות שורש שאוהבים – למשל כרישה, שומר או לפת קצוצים.

חומרים ל-6 מנות:

1 חבילה ספגטי כשר לפסח

4 כפות שמן זית

2 בצלים קצוצים דק-דק או מגוררים על פומפייה

2 גזרים קצוצים דק-דק או מגוררים על פומפייה

2 גבעולי סלרי קצוץ דק

2-3 שיני שום

2 עלי דפנה

צרור עשבי תיבול טריים – אורגנו, תימין, מיורן ורוזמרין או 1 כפית גדושה תערובת עשבי תיבול יבשים

700 גרם בשר בקר טחון (עדיף מנתח שיש בו שומן כמו צלעות)

מלח ופלפל שחור טחון טרי

חצי כוס יין אדום יבש (לא חובה)

1 קופסה (400 גרם) שימורי עגבניות

2 כפות רסק עגבניות

מלח ופלפל שחור או צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הראגו: מחממים שמן זית בסיר רחב וכבד. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי הקצוצים ומאדים כ-5 דקות או עד שהם מתרככים מעט. מוסיפים שום, תבלינים ועשבי תיבול ואת הבשר הטחון. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטגן עד שהבשר עשוי ומתחיל טיפה להזהיב. מוסיפים יין, נותנים לו להתאדות.
  2. מוסיפים את העגבניות משני הסוגים, מוסיפים עוד כוס מים רותחים. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנטנה שעה וחצי ואפילו יותר. עד כאן אפשר ואפילו רצוי, להכין מראש.
  3. לפני ההגשה מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח ומבשלים את הפסטה 2 דקות פחות ממה שכתוב בהוראות על האריזה.
  4. במקביל מחממים את הרוטב. אם הוא סמיך מדי מדללים במעט מים רותחים. טועמים ומוודאים שהוא טעים ולא חסר מלח, פלפל או שמן זית.
  5. מוסיפים את הפסטה המסוננת לסיר הרוטב, יחד עם חצי כוס ממי הבישול, מערבבים, מבשלים יחד עוד 2 דקות.

המתכון באדיבות המותג ״ברילה״

 

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *