Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1688470013:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 51695
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => פיש צ׳יפס
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% תצאו צ׳יפס: מתכון מנצח לפיש אנד צ׳יפס
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => לרגל יום הצ׳יפס הבינלאומי, קבלו מתכון לאחת מהמנות האהובות ביותר על חובבי הצ׳יפס בעולם: פיש אנד צ׳יפס. מערכת פורטל זהר.נט
        )

    [_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | קבלו מתכון לאחת המנות האהובות בעולם
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכונים | אוכל
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 78
        )

)
פיש אנד ציפס
פיש אנד צ׳יפס. צילום: יח״צ מותג מאסטר שף

תצאו צ׳יפס: מתכון מנצח לפיש אנד צ׳יפס

שתפו

לרגל יום הצ׳יפס הבינלאומי, קבלו מתכון לאחת מהמנות האהובות ביותר בעולם: פיש אנד צ׳יפס

מערכת פורטל זהר.נט

ב-13 ליולי נחגוג גם בישראל את יום ה'ציפס הבינלאומי. אז למי שחובב דגים וצ׳יפס, הינה מתכון מנצח לאחת המנות האהובות ביותר – פיש אנד צ׳יפס. ותודה למומחי המותג הקולינארי מאסטר שף על המנה הקלילה והטעימה.

מצרכים ל-4 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
  • 700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
  • 1 כוס תערובת נאגטס
  • כ-2/3 כוס בירה או סודה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אורגנו
  • שמן לטיגון עמוק

 

אופן הכנה:

  1. מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:
  • שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
    • מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
    • מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
    • הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.
  1. סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
  2. טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
  3. במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
  4. מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם איזה ממרחים שאוהבים.

בתיאבון!

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *