בית / Fun / אוכל / מתכונים / דגים חריפים (חריימה)
מנת דגים חריפים צילום יחצ ברשת קפה גרג 2018-12
צילום: יח״צ ברשת קפה גרג

דגים חריפים (חריימה)

אם תשאלו אותנו, אחד המטעמים האהובים עלינו הם דגים חריפים עשויים טוב. גם אם לא גדלתם בבית שבו סבתא ואמא הכינו חריימה לשבת, אל יאוש – קבלו מתכון מנצח שיגרום לכולם לשבח אתכם (או ״לעלות באש״, תלוי איך הם מתמודדים עם חריף)…

מתכון חריימה ל-4 אנשים

רכיבים:

1/4 כוס שמן זית

5 שיני שום, פרוסות

פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

2 כפיות גדושות רסק עגבניות

4 עגבניות חתוכות קצוץ דק

1/4 כוס מים

2 כפיות כמון טחון

2 כפיות סוכר

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שאטה גרוס

1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל

כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה

8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר

הוראות הכנה:

לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים

אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות

להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה

לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות

לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים

מוגש באדיבות קפה גרג

שתפו

כתבה מעניינת:

טליאטלה תרד פטה וקשקבל צילום אפיק גבאי

ארוחה לשניים: טליאטלה תרד, פטה וקשקבל

אין כמו מנת פסטה קלה ומפתיעה לארוחת ערב רומנטית. המותג ברילה מציע מתכון למנה פשוטה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link
//set menu items with childrens to be clickable