בית / Fun / אוכל / מתכונים / כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות
כרובית ממולאת בבשר ברוטב עגבניות מאסטר שף צילום אפיק גברי 2018
צילום: אפיק גברי

כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות

החגים מתקרבים וזה הזמן להרשים את האורחים. קבלו מתכון לכרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות, מנה מהממת למרכז השולחן שתגרוף מלא מחמאות. המתכון מוצע ע״י המותג מאסטר שף. 

חומרים ל-6 מנות:

1 כרובית גדולה

למלית:

חצי קילו בשר בקר טחון

1 בצל קצוץ דק דק

2 שיני שום קצוצות

½-1 פלפל צ׳ילי קצוץ

1 כף רסק עגבניות

½ כוס עגבניות חתוכות דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

מלח ופלפל שחור

לציפוי:

1 ביצה טרופה

½ כוס פירורי לחם

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 קופסאות עגבניות חתוכות דק

2 כפות רסק עגבניות

מלח ופלפל

מעט סוכר

2 גבעולי בזיליקום

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • מערבבים את חומרי המלית. שומרים במקרר.
  • חותכים את הגזע של הכרובית כדי לפנות מקום למילוי, ומקפידים להשאיר את הפרחים מחוברים.
  • מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח ומבשלים את הכרובית 10 דקות. מייבשים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מניחים אותה הפוך וממלאים את החלל הפנימי בתערובת הבשר. הופכים חזרה, כך שהכיפה תהיה למעלה.  מברישים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם..
  • אופים חצי שעה או עד שהבשר עשוי.
  • בינתיים מכינים רוטב עגבניות: מחממים סיר קטן עם שמן זית. מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים 10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לצלחת הגשה.
  • מניחים את הכרובית החמה על רוטב העגבניות ומגישים.

שתפו

כתבה מעניינת:

טליאטלה תרד פטה וקשקבל צילום אפיק גבאי

ארוחה לשניים: טליאטלה תרד, פטה וקשקבל

אין כמו מנת פסטה קלה ומפתיעה לארוחת ערב רומנטית. המותג ברילה מציע מתכון למנה פשוטה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link
//set menu items with childrens to be clickable