בית / Uncategorized / כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות
כרובית ממולאת בבשר ברוטב עגבניות מאסטר שף צילום אפיק גברי 2018
צילום: אפיק גברי

כרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות

שתפו

החגים מתקרבים וזה הזמן להרשים את האורחים. קבלו מתכון לכרובית ממולאת בשר ברוטב עגבניות, מנה מהממת למרכז השולחן שתגרוף מלא מחמאות. המתכון מוצע ע״י המותג מאסטר שף. 

חומרים ל-6 מנות:

1 כרובית גדולה

למלית:

חצי קילו בשר בקר טחון

1 בצל קצוץ דק דק

2 שיני שום קצוצות

½-1 פלפל צ׳ילי קצוץ

1 כף רסק עגבניות

½ כוס עגבניות חתוכות דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

מלח ופלפל שחור

לציפוי:

1 ביצה טרופה

½ כוס פירורי לחם

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 קופסאות עגבניות חתוכות דק

2 כפות רסק עגבניות

מלח ופלפל

מעט סוכר

2 גבעולי בזיליקום

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • מערבבים את חומרי המלית. שומרים במקרר.
  • חותכים את הגזע של הכרובית כדי לפנות מקום למילוי, ומקפידים להשאיר את הפרחים מחוברים.
  • מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח ומבשלים את הכרובית 10 דקות. מייבשים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מניחים אותה הפוך וממלאים את החלל הפנימי בתערובת הבשר. הופכים חזרה, כך שהכיפה תהיה למעלה.  מברישים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם..
  • אופים חצי שעה או עד שהבשר עשוי.
  • בינתיים מכינים רוטב עגבניות: מחממים סיר קטן עם שמן זית. מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים 10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לצלחת הגשה.
  • מניחים את הכרובית החמה על רוטב העגבניות ומגישים.

כתבה מעניינת:

חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה צילום אפיק גבאי (1)

קונצילה ריגטה – איטלקית 100%

שתפומתחשק לכם איטלקית 100% על הצלחת? קבלו מתכון של פסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.