Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278252:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 28775
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_ning_settings] => Array
        (
            [0] => a:1:{s:9:"allow_ads";s:1:"1";}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => סלמון ברוטב סויה ותפוזים | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => סלמון
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% סלמון ברוטב סויה ותפוזים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => רשת קפה ביגה חולקת מתכון מרענן של סלמון ברוטב סויה ותפוזים, שמתאים לשולחן ליל הסדר.מרכיבים: 4  נתחי סלמון ללא העור במשקל של 200 ג' כל אחד. 200  מ"ל רוטב סויה
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 79
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 262
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% סלמון ברוטב סויה ותפוזים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => רשת קפה ביגה חולקת מתכון מרענן של סלמון ברוטב סויה ותפוזים, שמתאים לשולחן ליל הסדר.מרכיבים: 4  נתחי סלמון ללא העור במשקל של 200 ג' כל אחד. 200  מ"ל רוטב סויה
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => סלמון
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => סלמון ברוטב סויה ותפוזים | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

)
קפה ביגה סלמון ברוטב סויה ותפוזים צילום גליה אבירם
צילום: גליה אבירם

סלמון ברוטב סויה ותפוזים

שתפו

רשת קפה ביגה חולקת מתכון מרענן של סלמון ברוטב סויה ותפוזים, שמתאים לשולחן ליל הסדר.

מרכיבים

4  נתחי סלמון ללא העור במשקל של 200 ג' כל אחד.

200  מ"ל רוטב סויה

200  גרם סוכר חום

400  מ"ל מיץ תפוזים

100  מ"ל יין לבן

אופן ההכנה:

בסיר קטן יש לאחד את רוטב הסויה, הסוכר, והיין הלבן. לחמם רק עד שהסוכר נמס לגמרי. לקרר ולערבב היטב ביחד עם מיץ התפוזים.

יש לשים את נתחי הסלמון בקופסה או מגש עם דופן גבוהה ולשפוך מעל את רוטב התפוזים. להשרות את הסלמון למשך 4-12 שעות. לחמם תנור אפייה לחום גבוהה כ-250 -300 מעלות.

לסדר את נתחי הסלמון על מגש אפייה עם שוליים גבוהים ולשפוך מעט מהמשרה עד ל1/4 גובהו של הסלמון.

להכניס לתנור לאפייה של 6-15 דקות. עד שהסלמון מוכן. להיזהר שהרוטב לא ישרף. אם יש צורך ניתן להוסיף עוד מעט רוטב. תוך כדי האפייה.

אפשר להגיש עם אורז לבן ופטריות מוקפצות.

חג שמח!

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *