Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1542889590:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 24694
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => מיני סופגניות ריבה וקינמון אפויות בכוסות | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים לחנוכה
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => סופגניות
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => מיני סופגניות ריבה וקינמון אפויות בכוסות | מתכונים חנוכה |
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => לרגל חנוכה, מגישה חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה מתכון לסופגניות אפויות ביתיות, קלות הכנה ובכוסות. הסופגניות במילוי ריבה ובשימוש מוצרים של חברת שמרית
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 68
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2018-11-22
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 244
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => מיני סופגניות ריבה וקינמון אפויות בכוסות | מתכונים חנוכה |
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => לרגל חנוכה, מגישה חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה מתכון לסופגניות אפויות ביתיות, קלות הכנה ובכוסות. הסופגניות במילוי ריבה ובשימוש מוצרים של חברת שמרית
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => סופגניות
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => מיני סופגניות ריבה וקינמון אפויות בכוסות | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים לחנוכה
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
מיני סופגניות אפויות שמרית רוחב צילום אמיר מנחם 2018
צילום: אמיר מנחם

מיני סופגניות ריבה וקינמון אפויות בכוסות

שתפו

מערכת זהר הצפון

לרגל חנוכה, מגישה חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה, מתכון לסופגניות אפויות ביתיות, קלות הכנה ובכוסות. הסופגניות במילוי ריבה ובשימוש מוצרים של חברת שמרית, למשל נטורינה על בסיס שמן קוקוס, תחליף מרגרינה.

מצרכים (לכ– 15 מיניסופגניות)

לבצק:

3.5 כוסות קמח (500 גרם)

1/2 שקית שמרית (25 גרם)

1/4 כוס + 2 כפות סוכר (75 גרם)

1 כפית מלח

1/2 כוס חלב פושר (120 מ"ל)

2 ביצים

120 גרם נטורינה קוקוס שמרית רכה, חתוכה לקוביות

למילוי:

400 גרם ריבת תות/פטל

לקישוט: אבקת סוכר

אופן ההכנה:

בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח. מוסיפים בהדרגה את יתר החומרים ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך כ– 8 דקות.

משמנים מעט את הבצק,  מעבירים לקערה מכסים בניילון נצמד ומשהים למנוחה עד הכפלת נפח (כשעה וחצי).

מניחים כלים אישיים שמתאימים לאפייה בתנור על מגש אפייה. ממלאים כל כלי בריבה.

מעבירים את הבצק שתפח למשטח עבודה מקומח קלות ומחלקים ל– 36 כדורים קטנים.

מקבצים יחד 3 כדורים ומניחים בתוך הכלי מעל הריבה מכסים במגבת ומשאירים לתפוח במשך 30 דקות נוספות.

אופים בתנור שחומם מראש ל-170מעלות, למשך 25 ל-30 דקות, או עד שהסופגניות תופחות ומזהיבות. אם הן משחימות מהר מדי, מכסים את התבניות עם נייר כסף וממשיכים לאפות.

מצננים (לריבה לוקח זמן להתקרר, אז נזהרים!), זורים את אבקת הסוכר ומגישים.

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *