Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1578476998:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 35468
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_elementor_controls_usage] => Array
        (
            [0] => a:0:{}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | כרמיאל | שני גמרמן וקנין: להיות אמא לא צריך לעצור התפתחות עסקית | היכנסו לכתבה
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => כרמיאליות בעוצמה
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => שני גמרמן וקנין
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => שני גמרמן וקנין: להיות אמא לא צריך לעצור התפתחות עסקית | כרמיאל
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => שני גמרמן וקנין שף קונדיטור כרמיאל | אני אוהבת לומר שהתחביב ניצח את המקצוע. האהבה שלי לאפייה הפכה אט אט למקצועית. למדתי קונדיטוריה
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 63
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 30
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2120
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 712
        )

)
שני גמרמן וקנין שף קונדיטור

שני גמרמן וקנין: להיות אמא לא צריך לעצור התפתחות עסקית

שתפו

ליאת צדיקפור כרמיאלליאת צדיקפור

בת 39 נשואה ואם לארבעה
מעבירה סדנאות סטיילינג מתוך העצמה, מודעות והשלמה.

"הסוד הוא לאהוב את הקיים, כל היתר יגיע בזרימה…"
נייד: 0549055007
אימייל: [email protected]

שני גמרמן וקנין כרטיס ביקור כרמיאליות בעוצמה

 

1. מה גרם לך לבחור בעיסוק זה?
אני אוהבת לומר שהתחביב ניצח את המקצוע. סיימתי לימודי תואר ראשון בחינוך, ועד ספטמבר 2018 עבדתי בתחום החינוך הבלתי פורמאלי. במהלך שנות עבודתי, האהבה שלי לאפייה הפכה אט אט למקצועית. למדתי קונדיטוריה, ולאחר מכן התמחיתי בלחמים ואפייה. הבצקים הם האהבה שלי. בכל יום אני מגיעה למטבח ויוצרת עולמות שלמים שהופכים אירועים של אנשים למשמחים יותר. המילה הטובה, החיוך והידיעה שיצרתי ללקוחות שלי שמחה גדולה יותר נותנת לי כוחות לעמוד במטבח שעות על גבי שעות.

שני גמרמן וקנין תדמית2. ספרי לנו קצת על תחילת הדרך, על הרגע בו החלטת להביא את האהבה לידי מימוש?
הכל התחיל די במקרה. כשיהלי שלי הייתה בת 3 הכנתי לה מסיבת יום הולדת מושקעת מאוד. חברה אחת מאוד התלהבה מהעוגה וביקשה שאכין אחת גם ליום הולדת של הבת שלה. הטלפון שלי עבר בין אחת לשניה, ובמשך כשנתיים הכנתי בעיקר עוגות. לצד ההתמחות שלי באפייה ובלחמים החלטתי להתחיל להציע גם מגשי אירוח לעלייה לתורה ולמסיבות רווקות. ביום העצמאות 2017 הכנתי מגשי אירוח לאירוע של 350 אורחים ומשם החלטתי שאני הולכת על זה עד הסוף.

3. האם את מרגישה בעצם היותך אישה, הדרך אולי מעט קשה יותר?
כן, ברור. דבר ראשון – אני אמא במשרה מלאה בנוסף לעסק. הסעות לבתי הספר והגנים, הכנת אוכל, שיעורי בית, בילויים משותפים ומקלחות. בנוסף, אין ספק שעולם המטבח הוא עולם גברי מאוד. אם בעבודה מול ספקים, סחיבות של ציוד כבד, שעות על גבי שעות על הרגליים, והרבה לחצים. מעולם לא הרגשתי ממישהו אחר זלזול בגלל שאני אישה, אבל מעולם לא נתתי למישהו את האפשרות לזלזל בי.

4. מניין התעוזה לקום ולהגשים?
בהתחלה לא הייתה לי תעוזה, ועד היום אני מתקדמת עקב לצד אגודל. במשך שלוש שנים עבדתי כשכירה במקביל לעסק. יצרתי לעצמי קרקע כלכלית לעבור לעבודה כעצמאית במשרה מלאה. היום אני יוצרת את הקרקע לשלב הבא. אני מאמינה שזו הדרך הנכונה להצלחה. לחלום בגדול, אבל לא להסתנוור ולעשות דברים מוקדם מדי. כל התפתחות וגדילה צריכות את הזמן הנכון שלהן.

5. איך את משלבת אימהות לצד עסק מצליח?
בעלי והילדים שלי יודעים שהיותי אמא לא יעצור את ההתפתחות העסקית שלי. בין אם זה אומר לקום לפנות בוקר ובין אם לטוס להשתלמויות קולינריות בחו"ל. יש לי חוק אחד – אני אוספת את יהלי ובארי מבית הספר ומהגן, סוגרת את הטלפון עד השעה 16:00 ואוכלת יחד איתם ארוחת צהריים חמה שבישלתי להם.

6. אילו עצות את מעוניינת לתת לנשים שהן בתחילת הדרך?
תהיו יסודיות ומקצועיות בניהול העסק, ואל תוותרו על מוצר ושירות פחות ממושלמים.
תשקיעו מחשבה ואל תפחדו לעשות דברים. בניהול של עסק קטן חייבים להעז ולהמציא את עצמך מחדש בכל יום ויום.

7. ממליצה ללכת בעקבות החלומות?
ממליצה ללכת על הקרקע בעקבות החלומות. גם אם תחליטו ללכת בעקבות הלב ובעקבות החלומות, זה לא יעזור אם החיים שלכן לא יוכלו לעמוד בכך. קחו את הזמן ותעשו את הדברים בקצב הנכון.

שני גמרמן וקנין ובתה כרמיאל
שני גמרמן וקנין עם בתה

כתבה מעניינת:

מסע של זהות: סגירת המעגל של לאה שגדלה בכפר ערבי ליד כרמיאל

שתפולאה שנולדה לאם יהודייה ואב ערבי, נישאה לגבר מוסלמי והביאה לעולם שלושה ילדים, סבלה מקרע …


2 תגובות

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    אלופת העולם אישה חזקה בעל אופי נדיר ומושלם עלה והצליחו השמיים הם לא הגבול יש מעבר להם

  2. רמה עובדיה מושקוביץ

    שני את מקסימה וגאה לראות אותך ולראות את ההגשמה האישית שלך. כל מה שיוצא מידיך טעים, איכותי, נראה טוב עם אחריות. היכולת שלך להתאים אירוח למארחים, לגעת ולקלוע מאפשר לי לסמוך עליך ב200%. תענוג להזמין ממך. ובכלל, אישה שמחליטה לעשות את האהבה שלה למקצוע ולא מוותרת על כך ראויה אצלי להערכה ותמיד תהיי בראש הפירמידה להזמנות.
    אוהבת ומעריכה.
    תודה לליאת צדיקפור שבחרה להעלות אישה כמוך מעוררת השראה. יישר כוח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *